Van Der Valk Hotel in Cuijk

Van Der Valk - Cuijk
Op de terugkeer van een zonnige dag in het zuiden en na het bekijken van de Amstel Gold Race, aangeland bij Van Der Valk Hotel in Cuijk. Daar hebben Michel en Britt mixed grill gegeten en zelf heb ik een cordon blue met kaassaus met kleine champignons gegeten. Als dessert had Britt een Sorbet op Cuijkse wijze, Michel een seniorenijsje (notenijs met advocaat en slagroom) en zelf had ik ying-yang macadamia ijs omhuld met pure chocolade en vanille ijs omhuld met witte chocolade met chocoladesaus en slagroom. Zowel van het hoofd- als nagerecht hebben we alle drie gesmuld!

Van Der Valk Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk
Tel: 0485-335123


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat