Van Der Valk Hotel in Cuijk

Van Der Valk - Cuijk

Op de terugkeer van een zonnige dag in het zuiden en na het bekijken van de Amstel Gold Race, aangeland bij Van Der Valk Hotel in Cuijk. Daar hebben Michel en Britt mixed grill gegeten en zelf heb ik een cordon blue met kaassaus met kleine champignons gegeten. Als dessert had Britt een Sorbet op Cuijkse wijze, Michel een seniorenijsje (notenijs met advocaat en slagroom) en zelf had ik ying-yang macadamia ijs omhuld met pure chocolade en vanille ijs omhuld met witte chocolade met chocoladesaus en slagroom. Zowel van het hoofd- als nagerecht hebben we alle drie gesmuld!

Van Der Valk Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk
Tel: 0485-335123


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel