Beef Burgers

Beef Burgers
Ingrediƫnten: 500 gram rundergehakt, 1 kleine rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei, peterselie, 3 bolletjes,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de bolletjes doormidden en bak ze in de oven. Meng 500 gram rundergehakt met 1 fijngehakte rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei en peterselie. Vorm er 6 burgers van en bak de burgers aan beide kanten bruin in een hete koekenpan. Laat de burgers op laag vuur nog goed garen van binnen. Serveer de beef burgers op de broodjes en doe er zelf tomatenketchup, curry en/of mayonaise op. Erbij hadden we friet en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat