Beef Burgers

Beef Burgers

Ingrediënten: 500 gram rundergehakt, 1 kleine rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei, peterselie, 3 bolletjes,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de bolletjes doormidden en bak ze in de oven. Meng 500 gram rundergehakt met 1 fijngehakte rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei en peterselie. Vorm er 6 burgers van en bak de burgers aan beide kanten bruin in een hete koekenpan. Laat de burgers op laag vuur nog goed garen van binnen. Serveer de beef burgers op de broodjes en doe er zelf tomatenketchup, curry en/of mayonaise op. Erbij hadden we friet en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel