Spaghetti met Artisjokken

Spaghetti met Artisjokken
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, basilicum, 50 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 1 blikje artisjokharten,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en basilicum tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens 1 blik artisjokharten toe, zet het vuur lager en laat het 10 minuten smoren. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also avaolable in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat