Spaghetti met Artisjokken

Spaghetti met Artisjokken

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, basilicum, 50 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 1 blikje artisjokharten,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en basilicum tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens 1 blik artisjokharten toe, zet het vuur lager en laat het 10 minuten smoren. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel