Paas Gourmet

Paasstukje met badeend kokVandaag zijn we uitgenodigd bij mijn vader en dat wordt uiteraard gourmetten. De gourmetschalen, groenten, stokbroden, sauzen en salades staan al klaar. Rest ons er nog van te smikkelen en te smullen. Omdat gourmet maar gourmet is eens geen foto van het bord, maar van dit paasstukje van Jan & Mieneke en onze kok-badeend.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel