Pasta met Chorizo, Prei en Champignons

Pasta met Chorizo, Prei en Champignons
Ingrediënten: pasta, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 2 prei, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel kappertjes,

Aantal personen: 3

Kook de pasta al dente in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram plakjes chorizo knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn en voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel kapperjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat