Pasta met Chorizo, Prei en Champignons

Pasta met Chorizo, Prei en Champignons

Ingrediënten: pasta, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 2 prei, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel kappertjes,

Aantal personen: 3

Kook de pasta al dente in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram plakjes chorizo knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn en voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel kapperjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel