Vietnamese Pho

Vietnamese Pho
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, gemberpoeder, 500 ml bouillon, 1 eetlepel hoisinsaus, 2 eetlepel vissaus, 250 gram biefstuk, 3 bosuien, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie op middelhoog vuur 1 gesnipperde ui tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 fijngesneden rode peper en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak kort mee. Voeg vervolgens 500 ml bouillon, 1 eetlepel hoisinsaus en 2 eetlepels vissaus toe. Laat de bouillon 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg vervolgens 250 gram in reepjes gesneden biefstuk, 3 in ringen gesneden bosuien en 125 gram taugé toe en ‘kook’ dit 5 minuten mee. Serveer de rijst in een diep bord en schep de biefstuk, groente en bouillon erover. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat