Vietnamese Pho

Vietnamese Pho

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, gemberpoeder, 500 ml bouillon, 1 eetlepel hoisinsaus, 2 eetlepel vissaus, 250 gram biefstuk, 3 bosuien, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie op middelhoog vuur 1 gesnipperde ui tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 fijngesneden rode peper en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak kort mee. Voeg vervolgens 500 ml bouillon, 1 eetlepel hoisinsaus en 2 eetlepels vissaus toe. Laat de bouillon 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg vervolgens 250 gram in reepjes gesneden biefstuk, 3 in ringen gesneden bosuien en 125 gram taugé toe en ‘kook’ dit 5 minuten mee. Serveer de rijst in een diep bord en schep de biefstuk, groente en bouillon erover. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel