Vietnamese Pho

Vietnamese Pho

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, gemberpoeder, 500 ml bouillon, 1 eetlepel hoisinsaus, 2 eetlepel vissaus, 250 gram biefstuk, 3 bosuien, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie op middelhoog vuur 1 gesnipperde ui tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 fijngesneden rode peper en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak kort mee. Voeg vervolgens 500 ml bouillon, 1 eetlepel hoisinsaus en 2 eetlepels vissaus toe. Laat de bouillon 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg vervolgens 250 gram in reepjes gesneden biefstuk, 3 in ringen gesneden bosuien en 125 gram taugé toe en ‘kook’ dit 5 minuten mee. Serveer de rijst in een diep bord en schep de biefstuk, groente en bouillon erover. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>