Macaroni met Courgette-tomatensaus

Macaroni met Courgette-tomatensaus

Laat thuis, afscheidsborrel van de baas, met mazzel een trein gehaald en snel wat in elkaar flansen voor het avond programma begint. Met pasta lukt dat altijd wel.

Ingrediënten: macaroni, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ontbijtspek knapperig is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe, breng op smaak met zout en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en doe er wat geraste kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel