Macaroni met Courgette-tomatensaus

Macaroni met Courgette-tomatensaus
Laat thuis, afscheidsborrel van de baas, met mazzel een trein gehaald en snel wat in elkaar flansen voor het avond programma begint. Met pasta lukt dat altijd wel.

Ingredi├źnten: macaroni, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ontbijtspek knapperig is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe, breng op smaak met zout en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en doe er wat geraste kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat