Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)

Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)

Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)

Ingrediƫnten: 3 biefstuk, zout, peper, scheutje Madeira, 100 ml bouillon, 1 eetlepel kookroom, 1 eetlepel gekneusde peperkorrels, 1 theelepel tomatenketchup,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 120 graden. Bestrooi 3 biefstuk met zout en peper. Bak in hete olie op middelhoog vuur de biefstukken aan beide kanten 4 minuten. Leg de biefstuk in een ovenschaal en zet de ovenschaal in de oven om het warm te houden. Doe in het achtergebleven vet een scheut Madeira en 100 ml bouillon. Laat het tot de helft inkoken. Zet het vuur uit en voeg 2 eetlepels kookroom, 1 eetlepel gekneusde peperkorrels en 1 theelepel tomatenketchup toe. Roer goed door. Serveer de biefstuk met de saus, een salade en friet. Eet smakelijk!

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top