Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)

Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)
Ingrediënten: 3 biefstuk, zout, peper, scheutje Madeira, 100 ml bouillon, 1 eetlepel kookroom, 1 eetlepel gekneusde peperkorrels, 1 theelepel tomatenketchup,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 120 graden. Bestrooi 3 biefstuk met zout en peper. Bak in hete olie op middelhoog vuur de biefstukken aan beide kanten 4 minuten. Leg de biefstuk in een ovenschaal en zet de ovenschaal in de oven om het warm te houden. Doe in het achtergebleven vet een scheut Madeira en 100 ml bouillon. Laat het tot de helft inkoken. Zet het vuur uit en voeg 2 eetlepels kookroom, 1 eetlepel gekneusde peperkorrels en 1 theelepel tomatenketchup toe. Roer goed door. Serveer de biefstuk met de saus, een salade en friet. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat