Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)

Steak au Poivre (Biefstuk Pepersaus)

Ingrediënten: 3 biefstuk, zout, peper, scheutje Madeira, 100 ml bouillon, 1 eetlepel kookroom, 1 eetlepel gekneusde peperkorrels, 1 theelepel tomatenketchup,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 120 graden. Bestrooi 3 biefstuk met zout en peper. Bak in hete olie op middelhoog vuur de biefstukken aan beide kanten 4 minuten. Leg de biefstuk in een ovenschaal en zet de ovenschaal in de oven om het warm te houden. Doe in het achtergebleven vet een scheut Madeira en 100 ml bouillon. Laat het tot de helft inkoken. Zet het vuur uit en voeg 2 eetlepels kookroom, 1 eetlepel gekneusde peperkorrels en 1 theelepel tomatenketchup toe. Roer goed door. Serveer de biefstuk met de saus, een salade en friet. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel