Groentencurry met Noodles

Groentencurry met Noodles

Ingrediënten: noodles, 1 rode paprika, 150 gram shiitakes, 3 bosuien, 1/2 eetlepel milde curry pasta, 200 ml kokosmelk, zout,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 1 in reepjes gesneden paprika, 150 gram in plakjes gesneden shiitakes en 3 in ringen gesneden bosui ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1/2 eetlepel milde curry pasta en 200 ml kokosmelk. Laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met zout. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel