Groentencurry met Noodles

Groentencurry met Noodles
Ingrediënten: noodles, 1 rode paprika, 150 gram shiitakes, 3 bosuien, 1/2 eetlepel milde curry pasta, 200 ml kokosmelk, zout,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 1 in reepjes gesneden paprika, 150 gram in plakjes gesneden shiitakes en 3 in ringen gesneden bosui ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1/2 eetlepel milde curry pasta (Patak’s) en 200 ml kokosmelk. Laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met zout. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat