Rode Kool met Kaasvogels

Rode Kool met Kaasvogels

Vandaag de laatste dag van het ‘DelHaize avontuur’, het boodschappenlijstje voor de rest van de week ligt al weer klaar. Vandaag dus weer makkelijk, rode kool met appeltjes. gekookte aardappeltjes en kaasvogels. Kaasvogels? Kaasvogels zijn bijna gelijk aan onze blinde vinken (rundervinken) maar dan net iets groter en met kaas. De slavink is in Belgie bijvoorbeeld een hamburger met spek en de spekvogel is weer de Nederlandse slavink. Beetje verwarrend, maar het stukje vlees blijft toch wel ergens in de vogelsfeer al zit er geen stukje gevogelte in… Raar…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel