Rode Kool met Kaasvogels

Rode Kool met Kaasvogels
Vandaag de laatste dag van het ‘DelHaize avontuur’, het boodschappenlijstje voor de rest van de week ligt al weer klaar. Vandaag dus weer makkelijk, rode kool met appeltjes. gekookte aardappeltjes en kaasvogels. Kaasvogels? Kaasvogels zijn bijna gelijk aan onze blinde vinken (rundervinken) maar dan net iets groter en met kaas. De slavink is in Belgie bijvoorbeeld een hamburger met spek en de spekvogel is weer de Nederlandse slavink. Beetje verwarrend, maar het stukje vlees blijft toch wel ergens in de vogelsfeer al zit er geen stukje gevogelte in… Raar…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat