Macaroni met Balletjes in Tomatensaus

Macaroni met Balletjes in Tomatensaus

Een makkelijke dag vandaag. Onderweg van de start van de E3 Prijs Vlaanderen in Harelbeke naar de ravitaillering in Zarlardinge zijn we een DelHaize in gedoken om wat boodschappen voor dit weekend te halen. Voor vandaag werden het de gehaktballetjes in tomatensaus uit het versvak van DelHaize. Als toetje, ook van DelHaize, de speculaasmousse (met speculooskruimels onderin). Erg lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel