La Place in Antwerpen

Classic Burger Menu La Place - Antwerpen
Eerst shoppen in Antwerpen en tussendoor even lekker wat eten bij La Place in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Deze vestiging van La Place is de eerste vestiging in Belgiƫ, en op wat voor een locatie. Hartje centrum, aan de drukste winkelstraat van Antwerpen en in een van de mooiste panden van Antwerpen. Michel en ik hebben er beide gekozen voor een Classic Burger Menu met friet. De burger was goed gegrild en qua vlees van goede kwaliteit en de friet was super afgebakken. Top gegeten!

La Place
Antwerpen Stadsfeestzaal
Meir 78 – Unit 408
2000 Antwerpen (Belgiƫ)
Tel: (0032)(0)3-2268546


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat