La Place in Antwerpen

Classic Burger Menu La Place - Antwerpen

Eerst shoppen in Antwerpen en tussendoor even lekker wat eten bij La Place in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Deze vestiging van La Place is de eerste vestiging in België, en op wat voor een locatie. Hartje centrum, aan de drukste winkelstraat van Antwerpen en in een van de mooiste panden van Antwerpen. Michel en ik hebben er beide gekozen voor een Classic Burger Menu met friet. De burger was goed gegrild en qua vlees van goede kwaliteit en de friet was super afgebakken. Top gegeten!

La Place
Antwerpen Stadsfeestzaal
Meir 78 – Unit 408
2000 Antwerpen (België)
Tel: (0032)(0)3-2268546


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel