Rijst met Sperziebonen en Cashewnoten

Rijst met Sperziebonen en Cashewnoten
Ingrediƫnten: rijst, 200 gram sperziebonen, 1 eetlepel sesamolie, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel sojasaus, 3 bosuien, 75 gram cashewnoten,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op verpakking. Kook 200 gram sperziebonen beetgaar. Giet af en houd het apart. Bak in 1 eetlepel 1 theelepel sambal en gemberpoeder kort aan. Voeg de sperziebonen toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 1 eetlepel vissaus en 1 eetlepel sojasaus toe en roerbak kort. Voeg op het laatst nog 3 gesneden bosuien en 75 gram cashewnoten toe. Roerbak nog 5 minuten en serveer vervolgens met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat