Rijst met Sperziebonen en Cashewnoten

Rijst met Sperziebonen en Cashewnoten
Ingrediƫnten: rijst, 200 gram sperziebonen, 1 eetlepel sesamolie, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel sojasaus, 3 bosuien, 75 gram cashewnoten,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op verpakking. Kook 200 gram sperziebonen beetgaar. Giet af en houd het apart. Bak in 1 eetlepel 1 theelepel sambal en gemberpoeder kort aan. Voeg de sperziebonen toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 1 eetlepel vissaus en 1 eetlepel sojasaus toe en roerbak kort. Voeg op het laatst nog 3 gesneden bosuien en 75 gram cashewnoten toe. Roerbak nog 5 minuten en serveer vervolgens met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel