Pasta met Wortel en Ontbijtspek

Pasta met Wortel en Ontbijtspek
Ingrediƫnten: pasta, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui en 1 in blokjes gesneden wortel toe en bak op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe en breng op smaak met zout en peper. Laat het nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de pasta en geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat