Rijst met Wortel en Rozijntjes

Rijst met Wortel en Rozijntjes

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, 1 wortel, 1 eetlepel komijnpoeder, 1/2 eetlepel kaneel, 1 blikje tomatenpuree, 100 gram rozijnen, 300 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzels tot het goudbruin is. Schep de schnitzelreepjes uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 1 in kleine blokjes gesneden wortel kort aan. Breng op smaak met 1 eetlepel komijnpoeder en 1/2 eetlepel kaneel toe. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 100 gram rozijnen en 300 ml water toe. Laat het geheel ongeveer 25 minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de schnitzelreepjes toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel