Spaghetti Peperonata

Spaghetti Peperonata
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels witte wijnazijn,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode, 1 groene en 1 gele paprika toe. Laat het geheel 15 minuten zachtjes meestoven. Voeg vervolgens 1 eetlepel fijngehakte kappertjes en 2 eetlepels witte wijnazijn toe. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur staan. Breng het op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat