Spaghetti Peperonata

Spaghetti Peperonata

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels witte wijnazijn,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode, 1 groene en 1 gele paprika toe. Laat het geheel 15 minuten zachtjes meestoven. Voeg vervolgens 1 eetlepel fijngehakte kappertjes en 2 eetlepels witte wijnazijn toe. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur staan. Breng het op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel