Pizza met Artisjok en Ontbijtspek

Pizza met Artisjok en Ontbijtspek
Ingrediënten: 1 pak verse deeg voor hartige taart, mosterd, mozzarella, 1 rode ui, 1 gegrilde paprika, 1 blik artisjokharten, 100 gram ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk het verse deeg (voor hartige taart) met mosterd. Bestrooi met stukjes mozzarella. Beleg 1 helft met 1 gesnipperde rode ui, 1 gesneden gegrilde paprika, fijngesneden artisjokharten (1 blik) en 100 gram in stukjes gesneden ontbijtspek. Vouw de andere helft van het deeg over de ingrediënten en vouw de randjes goed dicht. Zet de pizza in de voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten. Strooi er op je bord eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat