Pizza met Artisjok en Ontbijtspek

Pizza met Artisjok en Ontbijtspek

Ingrediënten: 1 pak verse deeg voor hartige taart, mosterd, mozzarella, 1 rode ui, 1 gegrilde paprika, 1 blik artisjokharten, 100 gram ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk het verse deeg (voor hartige taart) met mosterd. Bestrooi met stukjes mozzarella. Beleg 1 helft met 1 gesnipperde rode ui, 1 gesneden gegrilde paprika, fijngesneden artisjokharten (1 blik) en 100 gram in stukjes gesneden ontbijtspek. Vouw de andere helft van het deeg over de ingrediënten en vouw de randjes goed dicht. Zet de pizza in de voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten. Strooi er op je bord eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel