Pasta met Courgette en Champignons

Pasta met Courgette en Champignons

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 1 gegrilde paprika, 200 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, worcestershiresaus, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Voeg als de ui zacht is 1 in blokjes gesneden courgette, 1 gegrilde paprika en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes en worchestersaus naar smaak toe, breng op smaak met zout en peper. Breng kort aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel