Pasta met Courgette en Champignons

Pasta met Courgette en Champignons
Ingrediƫnten: macaroni, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 1 gegrilde paprika, 200 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, worcestershiresaus, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Voeg als de ui zacht is 1 in blokjes gesneden courgette, 1 gegrilde paprika en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes en worchestersaus naar smaak toe, breng op smaak met zout en peper. Breng kort aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

This recipe is alsoa available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat