Spaghetti met Prei en Schnitzel

Spaghetti met Prei en Schnitzel

Ingrediënten: spaghetti, 1 schnitzel, zout, peper, 1 prei, 200 gram champignons, 150 ml bouillon, 1 theelepel grove mosterd, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water beetgaar met wat zout. Snij 1 schnitzel in reepjes en kruid met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes rondom bruin in hete olie. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons iets zachter zijn geworden. Voeg 150 ml bouillon en 1 theelepel grove mosterd toe. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager, voeg 100 ml kookroom toe, en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel