Spaghetti met Prei en Schnitzel

Spaghetti met Prei en Schnitzel
Ingrediënten: spaghetti, 1 schnitzel, zout, peper, 1 prei, 200 gram champignons, 150 ml bouillon, 1 theelepel grove mosterd, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water beetgaar met wat zout. Snij 1 schnitzel in reepjes en kruid met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes rondom bruin in hete olie. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons iets zachter zijn geworden. Voeg 150 ml bouillon en 1 theelepel grove mosterd toe. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager, voeg 100 ml kookroom toe, en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat