Pasta met Gerookte Kip en Doperwten

Pasta met Gerookte Kip en Doperwten
Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram champignons, 1 gerookte kipfilet, 200 gram doperwten, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak op middelhoog vuur tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 200 gram dopertwen en 250 ml bouillon toe. Laat de bouillon tot de kook komen, zet het vuur lager en laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer het geheel met de penne. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat