Pasta met Gerookte Kip en Doperwten

Pasta met Gerookte Kip en Doperwten

Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram champignons, 1 gerookte kipfilet, 200 gram doperwten, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak op middelhoog vuur tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 200 gram doperwten en 250 ml bouillon toe. Laat de bouillon tot de kook komen, zet het vuur lager en laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer het geheel met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel