Bananen Caramel Blondies

Bananen Caramel Blondies
Ingrediƫnten: 100 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte chocolade, 100 gram caramel (Bebogeen bv), 2 eieren, 200 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 2 bananen,

Verwarm de oven voor op 170 graden. Smelt in een steelpan 100 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte chocolade en 100 gram caramel tot het een gladde massa is geworden. Laat het wat afkoelen. Kluts ondertussen 2 eieren. Meng de eieren met de caramelmassa. Voeg vervolgens 200 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 2 in plakjes gesneden bananen toe. Roer het geheel goed door. Doe de caramelmassa in een brownie bakblik bekleed met bakpapier. Zet het brownie bakblik ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de blondies iets afkoelen en snij dan in stukjes. Smul ze!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat