Pizza Calzone met Witte Kool

Pizza Calzone met Witte Kool

Ingrediënten: 1 ui, 100 gram hamreepjes, 5 chipolataworstjes, 300 gram witte kool, 1 pak vers pizzadeeg met tomatensaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 100 gram hamreepjes tot de ui glazig is. Ontdoe ondertussen 5 chipolataworstjes van hun vel en maak er kleine stukjes van. Doe dit in de pan en roerbak tot het bruin is. Voeg vervolgens 300 gram in reepjes gesneden witte kool toe en roerbak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 potje tomatensaus toe en roer goed door en verwarm het goed. Leg het verse pizzadeeg op het werkblad en snij het in drieën. Leg op de drie delen een beetje van het witte koolmengsel en vouw het dicht. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Leg de pizza calzones op een bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel