Pizza Calzone met Witte Kool

Pizza Calzone met Witte Kool
Ingrediënten: 1 ui, 100 gram hamreepjes, 5 chipolataworstjes, 300 gram witte kool, 1 pak vers pizzadeeg met tomatensaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 100 gram hamreepjes tot de ui glazig is. Ontdoe ondertussen 5 chipolataworstjes van hun vel en maak er kleine stukjes van. Doe dit in de pan en roerbak tot het bruin is. Voeg vervolgens 300 gram in reepjes gesneden witte kool toe en roerbak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 potje tomatensaus toe en roer goed door en verwarm het goed. Leg het verse pizzadeeg op het werkblad en snij het in drieën. Leg op de drie delen een beetje van het witte koolmengsel en vouw het dicht. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Leg de pizza calzones op een bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat