Italiaans Gehaktbrood

Italiaans Gehaktbrood

Ingrediënten: 750 gram saucijzen, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 ei, 50 gram geraspte kaas, mozzarella, basilicum,

Aantal personen: 3

verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het vel af van 6 saucijzen. Doe het worstvlees in een schaal en meng het met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 fijngehakt sjalotje, 1 ei, 50 gram geraspte kaas, mozzarella en basilicum naar smaak. Vet een cakeblik in met boter en doe het worstvlees in het cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld Franse frieten en een Italiaanse salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel