Babi Ketjap

Babi Ketjap

Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 3 eetlepels ketjap manis, gemberpoeder, 1 theelepel sambal, 400 gram hamlappen, 1 ui,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 eetlepel olie, 3 eetlepels ketjap manis, gemberpoeder en 1 theelepel sambal. Snij 400 gram hamlappen in blokjes. Marineer de hamlapjes in de marinade voor zeker een nacht. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de gemarineerde hamlapjes toe en bak dit bruin. Laat het geheel vervolgens 15 minuten op lager vuur pruttelen. Serveer met rijst en een Oosterse wokschotel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel