Hamgehakt Wellington met Boerenkool

Hamgehakt Wellington met boerenkool

In het weekend geen boodschappen gedaan, dus even makkelijk en na het werk even langs de supermarkt voor boerenkool en aardappeltjes en langs Keurslager Harzevoort voor een stukje vlees. De Keurslager had deze week de ‘Hamgehakt Wellington’ in de aanbieding. Een gehaktbal met ham en ui er op half verpakt in bladerdeeg. Ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven van 200 graden en je bent klaar. Lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel