Chalet Gruyere in Menen

Chalet Gruyere - Menen menukaart

Voor een hectische avond in het restaurant waar we de voorbereidende dingen hebben gedaan (gesneden, tafels klaargemaakt, glazen opgeblinkt etc) hebben we een soepje op en daarna kaaskroketten en een garnaalkroket met een salade op. Smullen!

Chalet Gruyere
Galgestraat 30
8930 Menen (België)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel