Pasta met Paddenstoelen

Pasta met Paddenstoelen
Ingrediƫnten: pasta, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram schnitzel, 250 gram champignons, 150 gram shiitake, 50 ml witte wijn, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook en een beetje tijm tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram in reepjes gesneden schnitzels toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gesneden shiitake toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat