Pasta met Paddenstoelen

Pasta met Paddenstoelen

Ingrediënten: pasta, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram schnitzel, 250 gram champignons, 150 gram shiitake, 50 ml witte wijn, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook en een beetje tijm tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram in reepjes gesneden schnitzels toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gesneden shiitake toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel