Gevulde Kipfilet met Spinazie en Mozzarella

Gevulde Kipfilet met Spinazie en Mozzarella

Ingrediënten: 2 kipfilets, 4 blokjes diepvriesspinazie, mozzarella, zout, peper, kipkruiden, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 190 graden. Ontdooi 4 blokjes diepvriesspinazie. Snij 2 kipfilets open en vul dit met spinazie en mozzarella. Bind de kipfilets vast met keukentouw. Kruid de kipfilets met zout, peper en kipkruiden. Leg beide kipfilets in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte belegen kaas en zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappels en doperwten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel