Gevulde Kipfilet met Spinazie en Mozzarella

Gevulde Kipfilet met Spinazie en Mozzarella
Ingrediënten: 2 kipfilets, 4 blokjes diepvriesspinazie, mozzarella, zout, peper, kipkruiden, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 190 graden. Ontdooi 4 blokjes diepvriesspinazie. Snij 2 kipfilets open en vul dit met spinazie en mozzarella. Bind de kipfilets vast met keukentouw. Kruid de kipfilets met zout, peper en kipkruiden. Leg beide kipfilets in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte belegen kaas en zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappels en doperwten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat