Spagheti met Tomaat, Champignons en Gegrilde Paprika

Spagheti met Tomaat, Champignons en Gegrilde Paprika

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 250 gram champignons, 125 gram cherrytomaten, 2 gegrilde paprika, 50 ml witte wijn, 1 blik tomaatblokjes (400 ml), 1 bouillon blokje, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons, 125 in kwarten gesneden cherrytomaten en 2 in stukjes gesneden gegrilde paprika toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Giet er 50 ml witte wijn bij en laat de alcohol verdampen. Als de alcohol verdampt is dan voeg je 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel