Spagheti met Tomaat, Champignons en Gegrilde Paprika

Spagheti met Tomaat, Champignons en Gegrilde Paprika
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 250 gram champignons, 125 gram cherrytomaten, 2 gegrilde paprika, 50 ml witte wijn, 1 blik tomaatblokjes (400 ml), 1 bouillon blokje, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons, 125 in kwarten gesneden cherrytomaten en 2 in stukjes gesneden gegrilde paprika toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Giet er 50 ml witte wijn bij en laat de alcohol verdampen. Als de alcohol verdampt is dan voeg je 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat