Broccoli taartjes

Broccoli taartjes

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 200 gram broccoli, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 eieren, 125 ml kookroom, zout, peper, 250 gram geraspte belegen kaas, 6 cherrytomaten,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Broccoli in roosjes snijden en beetgaar koken. Bak ondertussen 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Laat de broccoli en ontbijtspekjes iets afkoelen. Klop ondertussen 3 eieren met 125 ml kookroom, zout en peper en roer er daarna nog 200 gram geraspte kaas door het mengsel. Bekleed 6 ingevette ovenschaaltjes met de bladerdeeg. Schep in elk bakje broccoli, ontbijtspek en cherrytomaten. Giet in elk bakje het ei-kaasmengsel en strooi als laatste nog wat geraspte kaas over de ovenschaaltjes. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel