Pasta met Champignons en Kaassaus

Pasta met Champignons en Kaassaus
Ingrediënten: pasta, 200 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 2 bosuien, 2 eetlepels bloem, 450 ml melk, 1 bouillonblokje, 100 gram geraspte oude kaas, 1/2 eetlepel mosterd, worcestershiresaus,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram blokjes ham. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 2 in ringen gesneden bosuien toe en bak 1 minuut mee. Roer er 2 eetlepels bloem door en bak kort mee. Voeg vervolgens beetje bij beetje, al roerende, ongeveer 450 ml melk toe. Roer er dan nog 100 gram geraspte oude kaas, 1 bouillonblokje, 1/2 eetlepel mosterd en een scheutje worcestershiresaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat