Pasta met Champignons en Kaassaus

Pasta met Champignons en Kaassaus

Ingrediënten: pasta, 200 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 2 bosuien, 2 eetlepels bloem, 450 ml melk, 1 bouillonblokje, 100 gram geraspte oude kaas, 1/2 eetlepel mosterd, worcestershiresaus,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram blokjes ham. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 2 in ringen gesneden bosuien toe en bak 1 minuut mee. Roer er 2 eetlepels bloem door en bak kort mee. Voeg vervolgens beetje bij beetje, al roerende, ongeveer 450 ml melk toe. Roer er dan nog 100 gram geraspte oude kaas, 1 bouillonblokje, 1/2 eetlepel mosterd en een scheutje worcestershiresaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel