Quesadilla met Doperwten en Gerookte Kip

Quesadilla met Doperwten en Gerookte Kip

Ingrediënten: 150 ml tomatensaus, 1 klein potje doperwten (130 gram), 1 gerookte kipfilet, 1 bosui, 1 tomaat, 4 tortilla wraps, 1 geraspte oude kaas,

aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm 150 ml tomatensaus met een uitgelekt potje doperwten, 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet, 1 in ringen gesneden bosui en 1 in blokjes gesneden tomaat. Leg op twee ovenvaste borden elk 1 tortilla wrap. Schep het doperwten mengsel op beide tortilla wraps en strooi er geraspte oude kaas over. Leg hierop weer een tortilla wrap. Zet de borden ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel