Quesadilla met Doperwten en Gerookte Kip

Quesadilla met Doperwten en Gerookte Kip

Ingrediënten: 150 ml tomatensaus, 1 klein potje doperwten (130 gram), 1 gerookte kipfilet, 1 bosui, 1 tomaat, 4 tortilla wraps, 1 geraspte oude kaas,

aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm 150 ml tomatensaus met een uitgelekt potje doperwten, 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet, 1 in ringen gesneden bosui en 1 in blokjes gesneden tomaat. Leg op twee ovenvaste borden elk 1 tortilla wrap. Schep het doperwten mengsel op beide tortilla wraps en strooi er geraspte oude kaas over. Leg hierop weer een tortilla wrap. Zet de borden ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>