Quesadilla met Doperwten en Gerookte Kip

Quesadilla met Doperwten en Gerookte Kip
Ingrediënten: 150 ml tomatensaus, 1 klein potje doperwten (130 gram), 1 gerookte kipfilet, 1 bosui, 1 tomaat, 4 tortilla wraps, 1 geraspte oude kaas,

aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm 150 ml tomatensaus met een uitgelekt potje doperwten, 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet, 1 in ringen gesneden bosui en 1 in blokjes gesneden tomaat. Leg op twee ovenvaste borden elk 1 tortilla wrap. Schep het doperwten mengsel op beide tortilla wraps en strooi er geraspte oude kaas over. Leg hierop weer een tortilla wrap. Zet de borden ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat