Biefstuk met Uiensaus

Biefstuk met Uiensaus

Ingrediënten: 2 uien, 330 ml donker bier, zout, peper, 1 laurierblaadje, worcestershiresaus, 2 biefstuk,

Aantal personen: 2

Bak op middelhoog vuur 2 in ringen gesneden uien in boter ongeveer 10 minuten tot het lichtbruin is. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat de alcohol verdampen en tot de helft indikken. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje worcestershiresaus. Voeg 1 laurierblaadje toe en laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Bak ondertussen in de grill 2 biefstuk naar gewenste gaarheid. Serveer de biefstuk met de uiensaus, Franse frietjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel