Biefstuk met Uiensaus

Biefstuk met Uiensaus

Ingrediënten: 2 uien, 330 ml donker bier, zout, peper, 1 laurierblaadje, worcestershiresaus, 2 biefstuk,

Aantal personen: 2

Bak op middelhoog vuur 2 in ringen gesneden uien in boter ongeveer 10 minuten tot het lichtbruin is. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat de alcohol verdampen en tot de helft indikken. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje worcestershiresaus. Voeg 1 laurierblaadje toe en laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Bak ondertussen in de grill 2 biefstuk naar gewenste gaarheid. Serveer de biefstuk met de uiensaus, Franse frietjes en een salade. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>