Broodje Bapao

Broodje Bapao
IngrediĆ«nten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel Patak’s milde curry pasta, 250 gram gehakt, 4 witte afbak pistolets,

Aantal personen: 4

Bak in hete olie 1 gesnipperd sjalotje, 1 teentje knoflook en 1/2 eetlepel Patak‘s milde curry pasta tot het sjalotje zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Laat het gehakt afkoelen. Snij 4 afbak pistoletjes open en haal wat te veel aan brood eruit. Vul het met het gehakt. Verpak de pistoletjes tot gebruik in aluminiumfolie. Bak de broodjes verder af volgens de aanwijzing op de verpakking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat