Broodje Bapao

Broodje Bapao

Ingrediënten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel Patak’s milde curry pasta, 250 gram gehakt, 4 witte afbak pistolets,

Aantal personen: 4

Bak in hete olie 1 gesnipperd sjalotje, 1 teentje knoflook en 1/2 eetlepel Patak’s milde curry pasta tot het sjalotje zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Laat het gehakt afkoelen. Snij 4 afbak pistoletjes open en haal wat te veel aan brood eruit. Vul het met het gehakt. Verpak de pistoletjes tot gebruik in aluminiumfolie. Bak de broodjes verder af volgens de aanwijzing op de verpakking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel