Gehaktballen met Mozzarella

Gehaktballen met Mozzarella
Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 ei, 1 zakje silvo kruiden voor gehakt met ui, mozzarella,

Aantal personen: 5

Meng 500 gram gehakt met 1 ei, 1 zakje Silvo kruiden voor gehakt met ui. Maak er 5 platte schijven van en stop in elke gehaktbal een stukje mozzarella. Vouw het gehakt om de mozzarella heen en maak er een bal van. Leg de gehaktballen in een ovenschaal. Verwarm de oven voor op 90 graden en laat de gehaktballen langzaam 1 1/2 garen in de oven. Zet het laatste kwartier de oven op 140 graden om zo de gehaktbal van binnen gaar te krijgen. Serveer met een salade en aardappeltjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat