Spaghetti met Tomaten en Worst

Spaghetti met Tomaten en Worst
Ingrediënten: spaghetti, 50 gram chorizo, 250 gram chipolataworstjes, 1 ui, 750 gram tomaten, oregano, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 50 gram in stukjes gesneden chorizo knapperig. Haal het vel van 250 chipolataworstjes en draai van het worstvlees balletjes. Voeg de balletjes toe aan de chorizo en bak de balletjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak minuten mee. Voeg vervolgens 750 gram in stukjes gesneden tomaten (bv tasty tom of roma) toe en breng op smaak met oregano, zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat