Kapucijner Aardappelschotel

Kapucijner Aardappelschotel
Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 450 gram aardappelschijfjes, 1 ui, 200 gram jonge kapucijners (pot), zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes knapperig. Snij ondertussen 450 gram aardappelschijfjes in kleinere stukjes. Voeg de aardappelschijfjes samen met 1 gesnipperde ui toe aan de ontbijtspek. Bak de aardappeltjes bruin. Laat een pot jonge kapucijners uitlekken en voeg toe aan de aardappels. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak kort op hoog vuur en laat vervolgens op laag vuur ongeveer 10 minuten pruttelen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat