Kapucijner Aardappelschotel

Kapucijner Aardappelschotel

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 450 gram aardappelschijfjes, 1 ui, 200 gram jonge kapucijners (pot), zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes knapperig. Snij ondertussen 450 gram aardappelschijfjes in kleinere stukjes. Voeg de aardappelschijfjes samen met 1 gesnipperde ui toe aan de ontbijtspek. Bak de aardappeltjes bruin. Laat een pot jonge kapucijners uitlekken en voeg toe aan de aardappels. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak kort op hoog vuur en laat vervolgens op laag vuur ongeveer 10 minuten pruttelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel