Pitabroodjes met Kipfilet en Champignons

Pitabroodjes met Kipfilet en Champignons
Ingrediƫnten: 4 pitabroodjes, 1 kipfilet, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram champignons,

Aantal personen: 2

Marineer de 1 in blokjes gesneden kipfilet in een marinade van 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal. Laat de kipfilet 1 nachtje marineren. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de pitabroodjes in 5 minuten volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg vervolgens de gemarineerde kipfilet toe en roerbak dit een minuut of 5 mee. Voeg als laatste 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Vul de pitabroodjes met het kipmengsel. Serveer de broodjes met een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat