Spaghetti met Wortel & Courgette

Spaghetti met Wortel & Courgette
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui,1 rode ui, 1 wortel, tijm, 1 courgette, 400 ml tomaatblokjes, 100 ml runderbouillon, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui, 1 gesneden wortel en tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml tomaatblokjes en 100 ml runderbouillon toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper en laat het op middelhoog vuur nog 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat