Spaghetti met Wortel & Courgette

Spaghetti met Wortel & Courgette

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui,1 rode ui, 1 wortel, tijm, 1 courgette, 400 ml tomaatblokjes, 100 ml runderbouillon, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui, 1 gesneden wortel en tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml tomaatblokjes en 100 ml runderbouillon toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper en laat het op middelhoog vuur nog 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel