Welsh Rarebit

Welsh Rarebit
Eigenlijk hoor je dit recept met een Guinness te maken, maar een eetlepel witte wijn mag ook.

Ingrediƫnten: 6 witte boterhammen, 150 gram cheddar cheese, een scheutje worcestershiresaus, 1 eetlepel mosterd, 1 eigeel, 1 eetlepel witte wijn.

Aantal personen: 3

Verwarm de gril voor (220 graden) en rooster de boterhammen aan beide zijden bruin. Maak ondertussen de kaasspread. Doe in een keukenmachine 150 gram cheddar cheese, een scheutje worcestershiresaus, 1 eetlepel mosterd en 1 eigeel. Mix dit goed. Voeg 1 eetlepel witte wijn toe om het geheel iets smeuiger te maken. Haal de geroosterde boterhammen uit de oven en bestrijk ze met de kaasspread. Leg de boterhammen terug in de oven en laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Welsh Rarebit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat