Welsh Rarebit

Welsh Rarebit

Eigenlijk hoor je dit recept met een Guinness te maken, maar een eetlepel witte wijn mag ook.

Ingrediënten: 6 witte boterhammen, 150 gram cheddar cheese, een scheutje worcestershiresaus, 1 eetlepel mosterd, 1 eigeel, 1 eetlepel witte wijn.

Aantal personen: 3

Verwarm de gril voor (220 graden) en rooster de boterhammen aan beide zijden bruin. Maak ondertussen de kaasspread. Doe in een keukenmachine 150 gram cheddar cheese, een scheutje worcestershiresaus, 1 eetlepel mosterd en 1 eigeel. Mix dit goed. Voeg 1 eetlepel witte wijn toe om het geheel iets smeuiger te maken. Haal de geroosterde boterhammen uit de oven en bestrijk ze met de kaasspread. Leg de boterhammen terug in de oven en laat de kaas smelten. Eet smakelijk!


2 reacties op “Welsh Rarebit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel