Chocolade Koekjes

Chocolade Koekjes

Ingredienten: 150 gram bloem, 75 gram suiker, 75 gram boter, 2 eetlepels cacaopoeder, 40 gram geschaafde pure chocolade,

Aantal koekjes: 19

Kneed 150 gram bloem, 75 gram suiker, 75 gram boter, 2 eetlepels cacaopoeder en 40 gram geschaafde pure chocolade, tot een samenhangend deeg. Verpak het deeg in huishoudfolie en laat het zeker een uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit tot een dunne lap en steek er koekjes uit. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Zet de ovenplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel