Tortellini uit de Oven

Tortellini uit de Oven
Ingrediënten: 1 zakje tortellini met spinazie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij, 250 gram champignons, 150 ml melk, zout, peper, geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de tortellini net al dente in kokend water met wat zout. Pureer in de keukenmachine 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij en 250 gram champignons. Verhit olie in een wok en voeg het groentemengsel toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg vervolgens 150 ml melk toe om zo een iets dunnere saus te krijgen. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tortellini af en roer dit door de saus. Schep de tortellini en saus in een ovenschaal (of in 3 eenpersoons schaaltjes). Strooi er oude geraspte kaas over en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat