Spekballetjes met Appelstroopdip

Spekballetjes met Appelstroopdip

Ingrediënten: 12 rundergehaktballetjes, 12 plakjes ontbijtspek, 2 eetlepels appelstroop, klein scheutje citroensap, 1/2 appel, koriander, water,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Omwikkel 12 rundergehaktballetjes met een plakje ontbijtspek. Leg de spekballetjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de appelstroopdip. Doe in een schaaltje 2 eetlepels appelstroop, een klein scheutje citroensap, 1/2 geschilde en heel fijn gesneden appel, koriander en wat water (zo wordt het niet zo stroperig). Serveer de spekballetjes met de appelstroopdip. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel