Spekballetjes met Appelstroopdip

Spekballetjes met Appelstroopdip

Spekballetjes met Appelstroopdip

Ingrediënten: 12 rundergehaktballetjes, 12 plakjes ontbijtspek, 2 eetlepels appelstroop, klein scheutje citroensap, 1/2 appel, koriander, water,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Omwikkel 12 rundergehaktballetjes met een plakje ontbijtspek. Leg de spekballetjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de appelstroopdip. Doe in een schaaltje 2 eetlepels appelstroop, een klein scheutje citroensap, 1/2 geschilde en heel fijn gesneden appel, koriander en wat water (zo wordt het niet zo stroperig). Serveer de spekballetjes met de appelstroopdip. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top