De Chinese Muur in Wolvega

De Chinese Muur - Wolvega

Een dagje Friesland, zeker met een verjaardag, wordt traditiegetrouw beëindigd met eten van de Chinees. Deze keer niet van Kota Radja maar van De Chinese Muur. De smaken waren jammer genoeg wat vlakker dan anders.

De Chinese Muur
Oppers 36
8471ZM Wolvega
Tel: 0561-614180


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel