Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst

Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst
Ingrediƫnten: 5 sjalotjes, 3 chipolata worstjes, 50 gram chorizo, 250 gram kastanjechampignons, zout, peper, 4 eieren, 50 ml kookroom, bieslook, peterselie, vers bladerdeeg van Danerolles,

Aantal personen: 4

Bak in een hete wok 5 grof gesneden sjalotjes tot ze zacht zijn. Voeg 3 in plakjes gesneden chipolata worstjes en 50 gram plakjes chorizo toe. Roerbak tot de worstjes bruin zijn. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Breng op smaak met zout en peper en roerbak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel afkoelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Klop 4 eieren met 50 ml kookroom, bieslook, peterselie, zout en peper. Bekleed een taartvorm met vers bladerdeeg. Schep de paddenstoelen en worstjes in de taartvorm. Giet het eimengsel erover. Zet de taart ongeveer 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat