Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst

Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst

Ingrediënten: 5 sjalotjes, 3 chipolata worstjes, 50 gram chorizo, 250 gram kastanjechampignons, zout, peper, 4 eieren, 50 ml kookroom, bieslook, peterselie, vers bladerdeeg van Danerolles,

Aantal personen: 4

Bak in een hete wok 5 grof gesneden sjalotjes tot ze zacht zijn. Voeg 3 in plakjes gesneden chipolata worstjes en 50 gram plakjes chorizo toe. Roerbak tot de worstjes bruin zijn. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Breng op smaak met zout en peper en roerbak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel afkoelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Klop 4 eieren met 50 ml kookroom, bieslook, peterselie, zout en peper. Bekleed een taartvorm met vers bladerdeeg. Schep de paddenstoelen en worstjes in de taartvorm. Giet het eimengsel erover. Zet de taart ongeveer 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel