Delivenetia in Arnhem

Delivenetia - ArnhemVandaag tijdens het winkelen geluncht bij de Italiaanse broodjeszaak Delivenetia. Altijd druk, maar gelukkig toch nog net plek voor drie. Michel en ik namen beide een broodje warm vlees, een baguette met warme gerookte kipfilet met respectievelijk satésaus voor Michel en chilisaus voor mij. Britt nam de Prego, een Italiaanse bol met gerookte kipfilet, sla, komkommer, tomaat, ei en een honing-mosterdsaus. Allemaal hebben we weer lekker gegeten.

Delivenetia
Ketelstraat 32
6811 CZ Arnhem
Tel: 026-4452728


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat