Delivenetia in Arnhem

Delivenetia - ArnhemVandaag tijdens het winkelen geluncht bij de Italiaanse broodjeszaak Delivenetia. Altijd druk, maar gelukkig toch nog net plek voor drie. Michel en ik namen beide een broodje warm vlees, een baguette met warme gerookte kipfilet met respectievelijk satésaus voor Michel en chilisaus voor mij. Britt nam de Prego, een Italiaanse bol met gerookte kipfilet, sla, komkommer, tomaat, ei en een honing-mosterdsaus. Allemaal hebben we weer lekker gegeten.

Delivenetia
Ketelstraat 32
6811 CZ Arnhem
Tel: 026-4452728


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel