Rijst met Sperziebonen in Kokossaus

Rijst met Sperziebonen in Kokossaus
Ingrediƫnten: rijst, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, mespunt, 1 theelepel sambal, trassi, laos, 250 gram sperziebonen, 250 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 fijngesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 mespunt trassi en laos naar smaak op middelhoog vuur tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram sperziebonen toe en roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kokosmelk en 1 eetlepel sojasaus toe en laat de sperziebonen in ongeveer 15 minuten zachtjes gaar koken. De kokosmelk dikt wel in! Serveer de sperziebonen met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel