Tagliatelle met Ballen

Tagliatelle met Ballen
Ingrediƫnten: tagliatelle, 300 gram gehakt (of verse gehaktballetjes), 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, zout, peper, 300 gram doperwten,

aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Draai van 300 gram gehakt met zout, peper, ei en paneermeel gehaktballetjes of neem als je het makkelijk wilt houden vers gedraaide gehaktballetjes van de slager. Bak de gehaktballen met 1 gesnipperde ui tot de gehaktballen bruin zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg 300 gram doperwten toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat het geheel op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer de ‘ballen’ met de tagliatelle en strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat