Noedels met Kipfilet en Sojasaus

Noedels met Kipfilet en Sojasaus
Ingrediƫnten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, gemberpoeder, 250 gram champignons, 3 bosuien, scheutje witte wijn, 50 ml water, 1 eetlepel honing, 3 eetlepels sojasaus,

Aantal personen: 2

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet, kruid met zout, peper en gemberpoeder. Bak de kipfiletblokjes goudbruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons tot het zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en roerbak 1 minuut mee. Giet een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 50 ml water, 1 eetlepel honing en 3 eetlepels sojasaus toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het tot de helft inkoken. Serveer de kipfilet met champignons met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat