Italiaanse Rosbief

Italiaanse Rosbief

Ingrediënten: 1 rosbief van 500 gram, zout, peper, 1 ui, tijm, rozemarijn, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 1/2 blokje kippenbouillon, mozzarella,

Aantal personen: 2 a 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid 1 rosbief van 500 gram met zout en peper. Bak de rosbief rondom bruin in hete boter. Haal de rosbief uit de pan en snij de rosbief in plakjes. Houd dit even apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met tijm en rozemarijn naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kookroom en 1/2 blokje kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook. Leg in een ovenschaal om en om plakjes rosbief en schijfjes mozzarella. Giet de champignonsaus rondom de rosbief. Zet de ovenschotel ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel