Italiaanse Rosbief

Italiaanse Rosbief
Ingrediƫnten: 1 rosbief van 500 gram, zout, peper, 1 ui, tijm, rozemarijn, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 1/2 blokje kippenbouillon, mozzarella,

Aantal personen: 2 a 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid 1 rosbief van 500 gram met zout en peper. Bak de rosbief rondom bruin in hete boter. Haal de rosbief uit de pan en snij de rosbief in plakjes. Houd dit even apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met tijm en rozemarijn naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kookroom en 1/2 blokje kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook. Leg in een ovenschaal om en om plakjes rosbief en schijfjes mozzarella. Giet de champignonsaus rondom de rosbief. Zet de ovenschotel ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat